Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2013-10-16 21:40:46

Szowinista

Moderator

Punktów :   

Atak na Joeya

Przede wszystkim wykorzystaj mój post napisany dla keity, pomijając końcówkę, bo już nieaktualna.

Oprócz tego możesz użyć tego

Joey napisał:

Ok, stwierdzam, że nie ma większego pewniaka od keity, także dziś na pewno w niego, a jutro pomyślimy między Eendriu i Matheo A jeśli tu będą faile + Gremlins nie powstrzyma mordu, to obawiam się że wtedy musi polecieć jako kolejny :>

Oto jak próbowałeś przejąć kontrolę i doprowadzić do linczu na jak największej liczbie ludzi. Ale z Gremlinsem wyszła wtopa, bo trafił z modlitwą!

Joey napisał:

Także dla mnie gg, skoro jeszcze księżulo ocalił nam niewinnego mieszkańca, to mafia i tak nie ma już fizycznie jak wygrać.

Nie rób ludziom wody z mózgu! Dobrze wiesz, że możesz to wygrać, choć sprawa mocno Ci się skomplikowała po udanej modlitwie Gremlinsa. Teraz jest nas 6, jeśli uda Ci się zmanipulować miasto, żeby mnie ubiło, to będziesz miał mord i zabijesz Hawkypeaka, bo jest na pewno niewinny, więc nie da się go zlinczować. Zostanie 4: Ty, WR, Ero i Gremlins. Wtedy powiesz, że skoro nie Matheo, to na pewno WR i innej opcji nie ma. Zostanie Was trzech i o wszystkim zadecyduje Gremlins - Ero zagłosuje na Ciebie, Ty na niego, wszystko będzie zależeć od tego, który przekona Gremlinsa.

Joey napisał:

Uprzejmie przypominam, że to Ty zagłosowałeś na Santino przy remisie z OC oraz zostałeś wskazany przez gacka na liście podejrzanych. :>

Teraz już wiem, w jaki sposób chcesz to wygrać. Będziesz wmawiać innym, że Gary był tak głupi, żeby kazać wszystkim mafiozom głosować na Santino, choć w zasadzie od niedzieli/poniedziałku wiedział, że się nie utrzyma. :lol2: A jak się okaże, że jednak pudło, to dalej będziesz się powoływał na ten lincz i stwierdzisz, że to dziwne, że WR nie głosował, a jak znów wyjdzie, że pudło, to napiszesz, że w takim razie Ero, bo głosował na siebie. Świetny plan. :]

Stopka forum

RSS